Erfaringer efter 7 dages sundhedsboost

Lidt om den sidste tid på barsel

April måned er snart slut, hvilket også betyder at min barsel her hjemme i Danmark snart er slut. Jeg har lige den sidste uge i maj, inden jeg starter d. 1/6. Det er så vildt underligt, at jeg snart ikke skal være sammen med Nohr 24/7! Lige om lidt skal jeg til at bruge hjernen på andet end barsel, amning, mad, oprydning og tøjvask. Jeg ved ikke om jeg overhovedet er klar! Haha – Men bliver man nogensinde det?!

Vejret har heldigvis været lidt bedre herhjemme de sidste par dage, hvilket har været fantastisk! Jeg håber der kommer flere af sådan nogle dage, inden vi tager til usa!

Nohr er mega-klar til de (måske) kølige aftner i Californien! Om ikke andet, så skal den på i flyveren i hvert fald!

 

Vi skal til nogle konfirmationer sidst i april, og så kører vi amerikanerbil-sæsonen ind med vores amerikanerbilsklub på søndag. Det er altid en fantastisk god tur! Det er så skønt at køre der i en lang række og cruise på de små veje! Vi elsker det! I kan følge med på min instagram! Og så er der jo præmiere på den nye Marvel film Avengers – Infinity War! Den SKAL Kenneth og jeg ind og se inden vi tager afsted! For vi får helt sikkert ikke tid til at se den derovre! Så april måned er godt booket op! I maj er vi i USA, og kommer hjem ugen inden jeg skal starte på studie, og Nohr skal starte i vuggestue. Kenneth har barsel, når vi kommer hjem, så det bliver ham der kommer til at køre Nohr ind i vuggetuen. Det bliver så dejligt for de to! Jeg ved Kenneth synes det er hårdt at komme hjem fra arbejde, til en dreng der er ved at være putteklar, og allerhelst bare vil være ved mor (du kan læse lidt mere om, hvordan det er, når far arbejder lige her). Jeg tror vi begge to trænger til, at det er omvendt lidt! Haha!

Nohr blev lidt forvirret efter jeg uglede hans hår! Wow jeg kommer til at savne, at have fuld tid med ham her!

 

Vi har valgt vuggestue fremfor dagpleje, fordi jeg har været i praktik i den vuggestue, Nohr har fået plads i. Kenneth arbejder jo i det offentlige, og jeg kommer til det, når jeg er færdig med min uddannelse (med stor sandsynlighed!), så for os var det ret oplagt at vælge en offentlig vuggestue. Jeg ved at man ikke har pasningsgaranti hos private dagplejere, og skal til at finde gæstedagplejere, hvis ens egen er syg. Det ville være for meget postyr for os! Vi får alle nogle lange dage, når jeg skal i praktik til vinter. For så er kenneth først hjemme ved 18-tiden på de lange dage, og jeg kender af gode grunde ikke mine arbejdstimer på nuværende tidspunkt, men kommer højst sandsynligt til at have et par dage til klokken 17.00 også. Derfor har vi valgt denne vuggestue – og gudske tak og lov for at han fik en plads her! For det var det eneste sted vi havde søgt om plads! Og nu skal han starte lige om lidt! Og så er det jo virkelig rart at jeg allerede kender pædagogerne og deres måde at arbejde på. Det giver en stor tryghed til opstarten for mit vedkommende!

Hvor er det vildt at tænke på, at min barsel snart er slut! Et år går afsindigt stærkt når man har en lille bebs at tage sig af. En ny hverdag skal igangsættes og læres. For nu skal vi ligepludselig tage hensyn til ulvetime, tidlig aftensmad, og forsøge at få familietid og nærvær i en travl og ofte stresset hverdag. Det bliver vildt!

Jeg håber I kan lide at følge lidt med i vores helt almindelige liv og hverdag! Du kan følge lidt med på min Instagram, som er linket til længere oppe, og ellers så følg med her, hvor der også kommer lidt dybere tanker og forklaringer ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Erfaringer efter 7 dages sundhedsboost