Et nyt koncept på Instagram!

Vi har en hemmelighed!

Kenneth og jeg har haft lidt travlt på det sidste. Da hans sommerferie startede i uge 28 brugte vi faktisk en hel uge på at rende ærinder – nogle helt særlige ærinder faktisk! …. Det var en hektisk tid, hvor vores hoveder ofte ikke kunne følge med! Der var så mange tanker der kørte rundt, og planer der skulle passe sammen. En masse køreture, lange snakke, forhåbninger, skuffelser og heldigvis også glæder!

For der er simpelthen sket det, at vi har købt et hus! Vi så på så mange huse på en uge, at vores hoveder til sidst ikke kunne følge med! Vi var faktisk næsten ved at opgive, for der kom bare ingen nye huse, der hvor vi gerne ville have, at det skulle ligge, og i den standard, som vi følte vi kunne være med på. Men heldigvis har vi en fantastisk familie, som udfordrede vores hoveder, og bad os kigge på huse, hvor der skulle laves lidt. Det endte med at Kenneth fik mig overbevist om, at vi skulle se et hus, som jeg faktisk have afskrevet, grundet det arbejde der skulle ligges på overetagen. men hvor var det godt, han fik mig overbevist! I det sekund vi trådte ind i huset, kunne vi bare mærke det! Ja faktisk allerede da vi kørte ned ad vejen! Det var så skørt, at man kunne se ind i fremtiden, bare ved at stå inde i et hus! Men det kunne vi! Og så var der jo plads til, at vi kunne sætte vores eget præg også, hvilket jo i virkeligheden er en mega fed ting!

Hvorfor vi ikke købte tidligere

Kenneth og jeg flyttede for et par år siden ud i Da Vinci Parken i Aalborg, fordi vi dengang ikke havde råd til at købe, men manglede mere plads. Vi vidste også dengang, at vi gerne SNART ville udvide vores lille to-mands-familie til et trekløver. Så rammerne skulle være i orden, og når vi ikke kunne købe, måtte vi bide det i os, og bo til leje indtil jeg blev færdig med studie.

Men vi kunne altså bare ikke vente. De seneste par måneder har vi følt os mere og mere klemt i vores ellers store lejlighed. Vi… har… så… mange… ting!! Jeg eftersøgte også tidligere lidt hjælp til noget opbevaring på min Instagram det opslag kan du se her. For da vidste jeg udemærket godt, at vi nok snart ville få lidt mere plads!

Det får vi så nu! Næsten dobbelt så meget! Og dobbelt så mange værelser! Og en stor have! Især dét har jeg gået og glædet mig til længe! At have sin egen have, man kan nusse i, få lidt jord på fingrene, plante, rive, klippe, og forfra igen! Jeg elsker det! Det er virkelig der mit hoved kan slappe maks af! Men jeg har aldrig haft muligheden, før nu!

Men hvad gør så forskellen fra da vi flyttede i Da Vinci Parken, og til nu, nu hvor jeg stadig studerer? For at være ærlig, så er jeg faktisk ikke helt sikker. Vi gik i vores egen bank, som havde svært ved at kunne se, hvordan vi skulle få råd, og ville nødigt finansierer vores nye ide. Så vi gik i en anden bank – som virkelig kan anbefales at gøre hvis man vil købe hus, uanset om ens bank vil hjælpe én eller ej! For vi har fået SÅ meget nye fede fordele, og meget mere styr på vores økonomi. Det føler vi i hvert fald selv! Og så er det jo lidt skørt, at en ny bank nærmest ingen betænkeligheder har ved et huskøb, når ens egen bank ikke kune hjælpe.

Jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer rundt, og fortælle hvad der skal laves og ændres! For det er et gammelt hus, som nogle steder trænger til en kærlig hånd. De tidligere ejere har lavet en del, som jo bare er til vores fordel! For vi er heldigvis ret vilde med deres løsninger!

En pludselig drejning!

Så vores liv tog lige pludselig en drastisk drejning! Nohr skal skifte vuggestue – som vi i øvrigt er MEGA kede af, for vi er SÅ glade for den han går i! – jeg skal til at tage tog frem og tilbage til studiet, men Kenneth får tilgengæld kortere på arbejde. Og så kommer bedsteforældrene jo tættere på, hvilket er et kæmpe plus! Familien tæt på, det er det vi kan lide!

Jeg tænker at vise jer rundt i en live-feed på instagram, og så lave et blogindlæg, men hvordan kunne I tænke jer at se huset? Live-feed? Story? Vlog? Blogindlæg? Flere på en gang? Skriv endelig en kommentar her eller på mit opslag på Instagram!

4

 • forstegangsmor

  Hej Pernille! Tusind tak!
  Ja det vil jeg rigtig gerne dele! Jeg laver et blogindlæg i løbet af næste uge ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Stort tillykke! Glæder mig til at følge med 🙂
  Jeg tænkte på om du har lyst til at dele flere tanker om at tage valget om at få barn, mens man stadig er studerende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • forstegangsmor

  Tusind tak! Hvor er det dejligt at høre! Jeg glæder mig så meget til at dele det hele med jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Et nyt koncept på Instagram!