Mor med dårlig samvittighed

Et nyt koncept på Instagram!

Jeg har den seneste tid, gået og arbejdet lidt, med at starte noget nyt op på Instagram. Jeg elsker nemlig at følge med hos de såkaldte mommyblogs! men ofte synes jeg er lidt svært at finde dem! Så jeg har brugt lang tid på at finde en masse gode Instagramprofiler, som også har en blog, hvor de skriver om dét at være mor. Om det er første gang eller fjerde gang er fuldstændig underordnet!

Derfor har jeg startet et nyt koncept på min Instagramprofil! Det hedder #mandagsmorblogger. Det betyder altså at jeg hver mandag vil dele en lækker morblogger med jer! Ugen morblogger har selvfølgelig haft lidt tid til at forberede sig på det! For hun kommer nemlig med en fed udfordring til jer! Denne udfordring kalder jeg #morbloggerudfordring. Du kan altså altid finde de gode morblogs, ved at følge de hashtags! Og som tiden går, vil flere og flere komme til! Så det er bare med at følge med!

Ugens #mandagsmorblogger

Denne uges morblogger hedder Jeanette! Hun er førstegangsmor som jeg selv, og ønsker at dele de glæder og udfordringer der er ved at være blevet mor for første gang! Hun har en datter fra slut august 2017, som hedder Liv. Liv er en dejlig pige med lækre tykke babylår, som man bare ikke kan gøre andet end at forelske sig i! Jeanette er desuden også god til at dele indlæg på sin blog, som handler om diverse emner – alt fra morlivet, til opskrifter, til hvad der nu end måtte dukke op! Jeanette er nemlig ny i bloggerverdenen, så hendes blog er af samme grund også meget ny. Så hvis du keder dig en dag, kan det være du kan nå at læse alle hendes indlæg? Jeg garanterer for god underholdning og lækker madinspiration!

Du finder Jeanettes Instagram her, og hendes blog her.

 

 

Ugens #morbloggerudfordring

Jeanette har lavet en udfordring til jer! I denne uge skal I dele et billede af jeres børns garderober! På vores Instagramprofiler kan i se både Livs og Nohrs garderobe. Forhåbentlig kommer der flere til, hvis I bruger hashtagget #morbloggerudfordring. Det er en super fed start, som kan give lidt inspiration til dem som venter sig, eller som bare drømmer om at få børn. Hvis du vil være med i legen, men ikke har et barn, så kan du måske dele hvordan du drømmer om, at dit barns garderobe skal se ud, når/hvis du får børn! Jo flere der deler, jo mere inspiration kommer der! Så det er bare med at dele budskabet!

Jeg glæder mig til at se jeres garderober, eller jeres drømmegarderober! Og så glæder jeg mig til at dele alle de lækre mommyblogs med jer!

Hvis I selv er morblogger, eller kender nogen der er, så skriv til mig, så kan det være du/de er med i næste uges #mandagsmorblogger! Du finder min mail her på bloggen eller på min Instagram! Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Knus Lenette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mor med dårlig samvittighed