Hvordan er det egentlig at være på barsel?

7 dages sundhedskur

Jeg har aldrig rigtig været typen der var særlig vild med motion, sund mad og kure. Faktisk ville jeg ønske jeg bare kunne leve af slik g kage, uden at blive tykkere! Men sandheden er bare, at jeg er nødt til at tabe mig lidt efter graviditeten! Jeg er godt på vej, og mangler bare lige de sidste 4-5 kg, før jeg er tilfreds. Jeg tæller som sådan ikke rigtig kilo, når det kommer til stykket, for det handler jo bare om at kroppen ser ud, som jeg gerne vil have den. Og det gør den ikke lige nu… Åh hvor jeg savner at være yngre! Dengang kunne jeg bare spise hvad jeg ville uden at tænke på at blive tykkere. Ja undskyld, jeg ved godt det er et luksusproblem! Men jeg klagede heller ikke!

For et par dage siden, fandt jeg – via Mette Lyngholms instagram en 7-dages sundhedskur og yogaøvelser man kunne lave derhjemme. Jeg blev fanget med det samme! For 7 dage MÅ jeg da kunne trække ud af min kalender til at leve lidt sundere. Jeg har jo også et mål, om at kunne passe mine normale bukser inden vi skal til USA – om én MÅNED! Så jeg har faktisk lidt travlt!

Det handler simpelthen om at jeg skal lave en juice eller en smoothie af grøntsager og frugter hver dag i 7 dage, og så lave den yogasession der følger med, som vare mellem 30 og 40 minutter. Faktisk behøver jeg ikke gøre mere end det. Hvis jeg vil, kan jeg ellers spise normalt og gøre som jeg plejer – næsten, for det er jo ikke smart at spise kage og mælkesnitter hver dag – uanset hvad… Men det hjælper endnu mere hvis man bl.a. udelader kornprodukter, og f.eks. går i seng før kl. 22.00 hver dag.

Jeg er mega spændt på hvilke resultater jeg kommer til at se og føle! Følg med på min instagram! Måske bliver du også inspireret?

GemGem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvordan er det egentlig at være på barsel?